Skip to content

Ola Spetz, fd koncernchef Ocab, till Inphiz styrelse

Esko Airas May 14, 2024 2:44:24 PM

Artikel: Ola Spetz, fd koncernchef Ocab, till Inphiz styrelse
Nyckelord: Arbetsmiljö, regelefterlevnad, kompetensförsörjning, compliance, kommunikation, beteendeförändring, digitalisering, Ola Spetz, Ocab, skadesaneringsbranschen, pressrelease, Inphiz
Författare: Esko Airas

Inphiz är ett verktyg för att verksamheter med många kollektivanställda som ger kontroll över regelefterlevnad. Genom att Inphiz sammankopplar chefer och anställda så ökar kommunikation och transparens i arbetet. Resultatet är tryggare arbetsplatser med mer engagerande medarbetare och underleverantörer. 


Ur digitaliseringen av skadesaneringskoncernen Ocab föddes delar av det som i dag är Inphiz.

Ocab med över 3000 anställda brottades med liknande utmaningar som många andra verksamheter med stor andel kollektivanställda på fältet; kommunikation, regelefterlevnad och inkludering av medarbetare där det krävdes mycket administration att hantera manuella processer. Inphiz tillsammans med Ola Spetz och ledning utvecklade därför ett system för att lösa utmaningarna. Resultatet gav Ocab kontroll samtidigt som det förbättrade den dagliga kommunikationen mellan arbetsledare, medarbetare och underleverantörer.

Efter 15 år som koncernchef i skadesaneringsbranchen.

Ola Spetz, lämnade nyligen rollen som koncernchef efter 15 år i skadesaneringsbranchen. Esko Airas säger, "Det kommer vara till stor hjälp för Inphiz nu när Ola tillträder styrelsen genom sin kunskap och erfarenhet inom hur man genom digitalisering kan förbättra verksamheters tillståndsprocesser, arbete med certifieringar och andra frågor gällande regelefterlevnad där man samtidigt inkluderar kollektivt anställda." 

Ola säger: "från idé till kraftfull plattform"

- I april gick jag in som styrelseledamot i Inphiz. Det är en glädje att se hur Inphiz har utvecklats från en idé till en kraftfull plattform som verkligen gör skillnad för företag. Jag vill passa på att bjuda in er med verksamheter liknade den jag tidigare varit verksam i för en diskussion om digitalisering, regelefterlevnad och medarbetarengagemang där vi kan utforska hur Inphiz kan hjälpa er verksamhet i ert dagliga arbete.

Vi välkomnar Ola till Inphiz-gänget! 

Hör av dig!

Ola Spetz, styrelseledamot; ola@inphiz.com, tel 070-546 73 70
Esko Airas, VD; esko@inphiz.com, tel 073-883 39 37 

 

Vill du veta mer om Inphiz?

Läs vår introduktion till Inphiz och hur vi kan förändra ert sätt att arbeta och vilka fördelar och värden det ger er verksamhet. Ladda ner fördjupad information här.

 

 

Våra branscher

Läs mer om våra branscher och om hur Inphiz förenklar er vardag.

  • Skadeservice-, industri- och fastighetstjänster 
  • Miljö och avfall
  • Industri produktionsarbetare
  • Transport och logistik (med fokus på terminalhantering och järnväg)
  • Säkerhet & bevakning


 

Om Inphiz

Inphiz är en digital tjänst med ett antal verktyg för en transparent kommunikation kring regelefterlevnad. Det främjar en säkerhetskultur som skapar tryggare och effektivare arbetsplatser. Vi har sedan 2021 gått till botten med problemet och arbetat utifrån våra kunders verklighet. Med Inphiz har vi satt standarden för hur kunder automatiskt kan följa lagar och regler och säkerställer att regelefterlevnad stöds på ett enkelt sätt. Självservice och medarbetarkommunikation är en viktig del för att stödja processerna att alltid ha rätt certifikat, intyg och behörigheter att utföra sina arbetsuppgifter. Inphiz hanterar hela medarbetarresan från onboarding till off-boarding, vilket inkluderar löpande godkännande av företagets policyer, styrdokument och aktualisering av behörigheter så att chefer tillsammans med medarbetarna har koll på att regelefterlevnad samt lagar och regler följs över tid.

Vill du veta mer om hur du kan skapa bättre och tryggare arbetsmiljö för non-desktop-anställda via Inphiz? Kontakta empower@inphiz.com för mer info.

Leave a Comment